31 July 2012

Alhamdulillah

Assalamualaikum and Hi Guys;

Sujud syukur kepadamu Ya ALLAH............
Alhamdulillah ku dah jumpa "barang" yang ku sayangggggggggggggggggggg sgt sgt tu..Jumpa dalam kereta at last...

Yang weird ku dah cari dah kat bahagian belakang banyak kali. Tak jumpa gak.

Tapi ALLAH MAHA BESAR, semalam lepas abis kelas and nak balik ofis, masa nak ambil bag kat bahagian belakang kereta mata tertumpu kat alas kaki tempat duduk blakang. Selak sikit. 

"Eh, my **************......" 

Rasa nak melonjak kegembiraan dah masa tu. Tapi cover sbb ada banyak student kat tpt diorang melepak tu. Cepat cepat call Hanif cakap dah jumpa!! N Hanif pun ckp dia rasa pagi semalam dia yakin yang I akan jumpa "barang" kesayangan tu. 


Alhamdulillah...........syukur syukur

Balik rumah buat sujud syukur. :D


Terima kasih Ya ALLAH. 


 love;
♥Munirah Abd♥

30 July 2012

Pantai Kelanang

Assalamualaikum and Hi Guys;

Excuseeeeee... excuseee..huhuh oh yeah the same day we had another photoshoot which is outdoor.. Yeahhh.. tapi malangnya kami cam lambat bergerak ke lokasi yang sepatutnya.. tapi xpela.. everything going well.. Jabbe and King did their job veryyyyyyyyyyyyyyyyyy welllllllllllll.. suka suka sangat sangat outdoor shoot dekat Pantai Kelanang tu. 

Even theme mmg dah jadi ke laut bagai laut depan mata tika itu (ada paham? ini ayat caca marba jawabnya :D ) Sepatutnya theme kat adalah Bersenang lenang di tepi pantai. Kira macam pegi picnic berdua. Siap bawak bakul,buku semua ni. Tapi malangnya kawasan Pantai Kelanang ketika waktu itu air laut agak pasang jadi kami buat shoot ala-ala jalan tepi pantai no landing landing hindustan atas pasir. Dah la paya bakau. Ah who cares. As long as we are enjoy and end up gambar super lawaaaaaaaaaaaaa.. sukaaaaaaaaaaaaaaa..

Psstt.. My honey pumpkin Hanif demam after photoshoot tu. So malam pertama terawih kami as husband and wife yang konon nak pergi masjid hanya di rumah sahaja. Jadi la kan.. Seronok kahwin ni ada imam sendiri dapat solat bersama sama. Double triple sukaaaaaaaaaaaa :D

ok guysssssssssss Sit back and relax.. Enjoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee








her outfit: ThePoplook Dress | Bawal scarf | Kaki ayam (muahahhahahaha)
his outfit : Schwarzenbach Shirt | Jeans | Kaki ayam too 
(hahahahha mempoyo bagitau outfit)

p/s: silap besar la pakai Bawal scarf during the photoshoot. mmg tudung jadi gedik gedik yang agak melampau. :p

picture courtesy from Jabbe Production 

 love;
♥Munirah Abd♥

We Love Photography

Assalamualaikum and Hi Guys;

A day before puasa, finally we had our white room sessions at Jabbe's Studio. 
Phewww finallyyyyyyyyyyyyyyyy.. Almost 2 month kawen asik tangguh-tangguh. hahahha. Well we are busy people!! Remember.. especially me la sangattttttttttttt ..... (TDDMKA) hahahhaha. :p

So, Jumaat tu I amik cuti while Hanif sememangnya cuti (dia kan keje kat KEDAH) . Ok mau bebel apa lagi. errrrrrrr..... dah lama tak menulis ni idea menulis mmg ke laut n ntah apa-apa.. Maybe sbb I terlalu berhati2x dalam penulisan blog kali ni. ceh macam xjadi diri sendiri la pulak kan. Hurmmm.. dah jadi macam takut dengan bayang2x sendiri je.. urghhhhhhhhhhhh pityyyyyyyyyyy (APTB) :((

Naaaa enjoy some of the picture guysssss.. And our theme for the studio photoshoot is WE LOVE PHOTOGRAPHY. yeahhhhhhhhhhhhh both of us dooooo love PHOTOGRAPHY :D










picture courtesy from Jabbe Production.  hehehe cilok mencilok :D

 love;
♥Munirah Abd♥

26 July 2012

Thank you

Assalamualaikum and Hi Guys;

Thank you PM atas duit raya kepada kakitangan goverment.

Kena kerja kuat kuat ni, kerajaan dah banyak abis duit ni. :p

p/s: still disappointed with my clumsiness of myself 


T________________T

love;
♥Munirah Abd♥

25 July 2012

Clumsy

Assalamualaikum and Hi Guys;

Astagfirullahalazim..

Subhanallah..

Apa nak jadi dgn Munirah ni...

Memang clumsy. sangat sangat clumsy.

Memang akan blame diri sendiri sepanjang hayat!!

Really hope balik kerja nanti akan jumpa yang "hilang dalam simpanan" tu.

Really really really really hope!!!!

Saya sayangggggggggggggggggggggg sgt "barang" tu. T_______________T




p/s : I know now dalam waktu kerja when I wrote this entry. tapi baru je abis kelas ngajar. dalam kelas tadi pun mcm xtentu arah asik pk benda ni. Nasib baik hari ni kesemua kelas yang ngajar adalah for lab class. Jadi suruh budak2x buat lab n pantau je. N I need a medium to express my feeling right now. And online diary is the best place for me. excuse me please. :(

T________________________________________T

love;
♥Munirah Abd♥

20 July 2012

Marhaban Ya Ramadan

Assalamualaikum and Hi Guys;



 love; ♥Munirah Abd♥

15 July 2012

Woman Woman Woman

03 July 2012

Masa

Assalamualaikum and Hi Guys;

Errr errr errr..


Hey married people especially yang baru baru kahwin like me..

How come you can manage your time and update blog dengan kerap pulak tu
( ada a few blog yang I follow yang juga just married tapi gigih update blog!! Kagum!!)

I try to update my blog too tapi masa sgt sgt sgt cemburukan Munirah Abd ni. Tiada masa langsung.

Lepas cuti kahwin terus g kursus 2 minggu. Oh bagus bukan!! hahahha.


ok dah bye bye.


keje byk menanti.

dah dah byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


see saya dah bulat sbb sedut lemak suami. hahahhaha. (its not funny!!)

 love;
♥Munirah Abd♥