14 February 2012

Did you choose your right BRA?

Assalamualaikum and Hi Guys;

oh bra yang comel comel warna warni..before this I am big fans of bra yang warna warni fancy2x ni coz I think its cute on me ;p hahaha pakai dalam je pun bukan orang nampak diri sendiri nampak so feel sendiri2x sudey..butttttttttttttttttttttt......................

Dont u ever think ,did we choose a right BRA for our BEAUTIFUL & LUXURY ASSETS???

People always think and choose bra yang murah, bra yang fancy, bra banyak renda dengan meriahnya, bra yang mahal (but ada lifetime warranty ker??) 

To those yang selalu beli bra mahal, I know mmg comfort sesangat pakai bra mahal ni tapi kalau tercabut cangkuk boleh hantar repair balik ker? Errrrrr...... I dont think so T______H akan layan you punya aduan pasal cangkuk yang dah tercabut?? Nak tak nak beli baru.. oh...

So why PREMIUM BEAUTIFUL must be in your CLOSET!!??

It is because.. Premium Beautiful adalah pakaian dalam yang di reka khas untuk wanita wanita HEBAT masa kini berdasarkan kajian dalam bidang perubatan,estetik, pengajian lemak,ergonomi oleh pereka bentuk pakaian dalam yang PROFESIONAL. To WANITA HEBAT yang masih belum dapatkan your own set PREMIUM BEAUTIFUL or maybe nak cuba FREE TRIAL FOR PREMIUM BEAUTIFUL

Feel free to contact me 013-4409774




 love; ♥Munirah Abd♥