26 October 2011

Yeah!! Alang dah grad diploma!!

Assalamualaikum and Hi Guys;

Yes my alang dah grad diploma dalam jurusan sains kuantitatif. apa itu? hhehehe setahu I subjek ni lebih kepada Matematik sbb Alang mmg suka numbers!!! N now dah sambung degree kat UiTM gak amik kos Matematik Pengurusan. See I told you dia mmg suka numbers!! :D

Ok mari layan gambar

 itu alang I tau!!
 my parent!! wow!!
 next year adik pulak convo
 yours truly. doakan I sambung master tahun depan. dan I kawen juga tahun depan!
 hehehhe :D




I pakai baju masa I convo dulu!! Puas hati dapat pakai balik!! Konon imbas kenangan la.. hehehe.. lagi pun dulu punya kenangan mmg sgt sgt KENANGAN!! :D




 love;
♥Munirah Abd♥

25 October 2011

If you are wearing for the first time....

Assalamualaikum and Hi Guys;

Kepada first timer yang memakai Premium Beautiful.. of course ada simptom2x nya. I pun ada simptom2x masa memula pakai Premium Beautiful ni. Cthnya selalu sendawa,kentut,sakit belakang,penat and mengantok.

Ok itu I. Korang pulak macam mana. mari kita check satu satu


  • Sendawa dan kentut: Bagi mereka yang banyak angin dlm badan

  • Sakit Belakang: Bagi yang selalu sakit belakang; Tindakan awal untuk menyelaraskan tulang belakang.

  • Pening: Bagi mereka yang selalu ada migrain

  • Gatal Gatal di bahagian tertentu: Toksin yang dikeluarkan melalui peluh

  • Energetic: tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR

  • Payudara sengal: memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja

  • Penat & Ngantuk: Proses pemulihan sel sel


So..kongsi dengan I apa yang korang rasa masa memula pakai Premium Beautiful Corset :D

source : google images

 love;
♥Munirah Abd♥

Pre Convo Mardhiah Abdullah

Assalamualaikum and Hi Guys; love;

last minute planning. sampai2x Banting aroung 6pm terus di angkut oleh my angah pergi pre convo shoot my alang.Nasib baik angah dpt photographer. I just lend my dslr to the photographer since photographer pun balik Banting tak terancang and balik xbawak kamera. I bawak kamera sbb nak amik gambar alang hehe.. mari tgk gambar kami. sayang my lil brother tak de dalam photoshoot ni

 ini my alang. maaf dia mmg xpandai posing macam kakak2x dan adik dia. kaku!! hahaha
 see tgk betapa kakunya beliau.. haihhh..my adik masih control cun. eee tgk kakak and angah. mmg sentiasa dalam mode ON kalau bergambar. PANTANG
 kakak and angah mmg begini. maaf..alang. erkk kaku. adik haih control
 suka gambar ini!!!!
see my adik at the back. konon pose ala-ala ANTM ke dikkk :p
 ececeececec


 suka gambar ini juga.. I nampak stunning kan dlm gambar ni :p
 alahaiiii kurus kan betis I.. Premium Beautiful bebeh!!!!


The end

Thanks to Roh Hasril atas tangkapan gambar ini.
Editing adalah dari I. cincai boncai je.

love;
  ♥Munirah Abd♥

13 October 2011

Quotes of the day : Reminder for me and you.

Assalamualaikum and Hi Guys;

“Hate no one, no matter how much they’ve wronged you. Live humbly, no matter how wealthy you become. Think positively, no matter how hard life is. Give much, even if you’ve been given little. Keep in touch with the ones who have forgotten you, and forgive who has wronged you, && do not stop praying for the best for those you love.”

—Ali bin Abi Talib (RA) Ü

love;  
♥Munirah Abd♥

12 October 2011

Wordless Wednesday #5

Assalamualaikum and Hi Guys;

Good Bye, Thank You

Print it out and tampal dekat dinding office and rumah :D





love;
♥Munirah Abd♥

11 October 2011

KUE SERA SERA

Assalamualaikum and Hi Guys;




Ada nggak ada,
yang penting kita tertawa
Ada nggak ada,
yang penting kita gembira

Sekarang miskin,
siapa tau besok kaya
Sekarang bokek,
Siapa tau besok tokek... eh beruang

Roda... kan berputar
Kadang di bawah, kadang di atas

Suka nggak suka,
Enaknya sukain saja
Enak nggak enak,
Enaknya enakin saja

Jangan mikirin
Tanggal muda tanggal tua
Yang penting masih
Bisa ngutang tetangga

Biar makan nasi pera
Kalau ngumpul aduh enaknya
(Aduh enaknya)

Dibuat gampang
Hidup ini bisa gampang
Dibuat susah
Hidup ini bisa susah

Yang penting kita suka
Kue sera-sera
Kue satu, di bagi rata

(Dibilang tinggi... nggak juga
Dibilang pendek... nggak juga
Dibilang kuning... nggak juga
Dibilang cokelat... nggak juga
Apa dongg...?
Mau tau? Nih... Yeaaaaah)

Ada nggak ada,
yang penting kita tertawa
Ada nggak ada,
yang penting kita gembira

Sekarang miskin,
siapa tau besok kaya
Sekarang bokek,
Siapa tau besok tokek... eh beruang

Jangan mikirin
Tanggal muda tanggal tua
Yang penting masih
Bisa ngutang tetangga

Biar makan nasi pera
Kalau ngumpul aduh enaknya
(Aduh enaknya)


blaja lagu ni masa pergi Induksi hari tu. Moral dalam lagu ini adalah kita kena sentiasa gembira ke atas apa yang kita lakukan. Setiap apa yang berlaku dalam hidup kita pasti ada hikmahnya. Baik buruknya kita yang tentukan. Begitu juga la dengan setiap kejayaan dalam hidup kita. Kalau mahu berjaya memang banyak onak dan cabarannya. kalau mahu terperuk di ceruk yang lama dok tang gituuuuuuuuuuu je.. ha dok tang gitu je la tak berubah kalau bukan kita sendiri yang mengubahnya siapa lagi.. iya dok? Jawapannya di tangan anda. Anda sendiri yang buat keputusannya. Sama ada mahu atau tidak? :D

Dan apabila kite memilih untuk berubah,langkah seterusnya adalah berusaha,dan jgn berhenti untuk berusaha. setiap usaha yang kita buat, kita berdoa padaNYA agar ALLAH memperkenankan permintaan kita. Sesungguhnya Allah cintakan hambaNya yang sentiasa berusaha…

insyaALLAH kehidupan yang lebih baik atau terbaik akan jadi milik kita :D


love;
♥Munirah Abd♥

10 October 2011

Proud of myself

Assalamualaikum and Hi Guys;

I bangga? of course la pada usia gini di beri peluang sebegini rupa. Oh dah 2x kali actually jadi penceramah dan pada tahun yang sama :D

I suka je merepek2x depan orang ramai ni.. Memula mmg neves.. tapi bila dah bercakap and dah ada point nak bercakap tu. You cant stop me bebeh :D yang penting I ada point nak bercakap comfirm confirm butiran yang kuar dari mulut I mmg lajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hehehehhe

love; 
♥Munirah Abd♥

08 October 2011

Manja Ucuk Acem

Assalamualaikum and Hi Guys;




in total my hammies are 10 ekor!! ni baru bapa ekor je ni.. yg lain semua kemain ligat.. ni pun amik gambar mana yg sempat je ni.. huhuhu..

kakak sayangggggggggggggggg kamu semua manja ucuk acem :D


 love;
♥Munirah Abd♥