27 September 2011

Quotes of the day

"Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it." via Lou Holtz

26 September 2011

Syabas Angah. Hebat!!

Assalamualaikum and Hi Guys;  

Mahu berkongsi kejayaan adik saya Angah.. Skang ni bukan main tau diaa... Kelas ko angahhh.. hhehehe
My angah ni doing part time MUA.. MUA tu adalah Make Up Artist or bahasa lain adalah Mak Andam. hehehe.. 

 
  Ini Angah bersama Qii. Make up Qii for Jalan jalan cari makan.. yummmehhhh...
Oh my angah juga ada buat grooming class. So sesiapa yang berminat nak buat grooming class kat institusi/tempat kerja. Boleh hubungi angah.
Antara hasil make up angah.. Cantik x? cantik kannnnnnnnnnnnnn
Berikut pula adalah hasil make up angah bagi hari bahgia merekaaaaa.. :D
So far ramai je yang berpuas hati ngan make up angah. Yang xsuka tu biasala kan. Mana ada semua org akan suka dengan hasil kerja kita ada je silap sana sini. padahal xde apa pun.. kecoh je lebih xmo itu ini.. padahal end up cantik jeee.. (eh apa yg I bebel ni??...ooooopsssssss)

This girl angah ckp time tunang amik.. time nikah and reception pun amik angah. See bagus kan :D

Actually y I up this entry sbb nak kabor kan berita gembira..Angah ada buat promotion yawwww..

Make up for Tunang : RM250 Jatuhhhh.. RM200
Make up for Nikah, Bersanding (2x make up) : RM 600 Jatuhhhhh RM550
Make up for nikah (1x make up) : RM350 Jatuhhhhh RM300

* Tempahan Dibuka SEKARANG..~!
*Sebarang pertanyaan oleh contact Angah di number ini +60193081220

Before tu check dulu schedule angah. Seperti di bawah :-

DATE YG TELAH DIBOOKING UTK MAKE UP BY Myra's Touch up..
sesiapa yang mahu booking blh PM sy @ msg sy 0193081220..

  • 8 Okt - Sabtu : USTAZAH PILIHAN ASTRO
  • 9 Okt - Ahad : MAKE UP DI Banting
  • 15 & 16 Okt - Sabtu & Ahad : USTAZAH PILIHAN ASTRO
  • 29 Okt - Sabtu : MAKE UP DI Bukit Jalil
  • 5 & 6 Nov - Sabtu & Ahad : USTAZAH PILIHAN ASTRO
  • 12 & 13 Nov - Sabtu & Ahad : USTAZAH PILIHAN ASTRO
  • 19 Nov - Sabtu : MAKE UP DI Negeri Sembilan
  • 20 Nov - Sabtu & Ahad : USTAZAH PILIHAN ASTRO
  • 26 & 27 Nov - Sabtu & Ahad : USTAZAH PILIHAN ASTRO
So jika inginkan khidmat angah. Hopefully xclash ngan schedule angah :D
Btw nama angah saya is Mahirah ok.. atau panggillan manja xberapa manja di kalangan kawan kawan dia ialah Myra.. Myra keeeeeeeeeee?? hahahhaa :p

So apa tunggu lagi sblm kehabisan ..booked angah segera :D


♥MA♥

Sesuai untuk wanita selepas bersalin

Assalamualaikum and Hi Guys;

Kisah kehebatan Premium Beautiful lagi. Oh please... I'm too excited to share with you guys. Benda baik mengapa perlu kita simpan2x. Not good :(

Jadi ada baiknya kalau kita dah tahu kita share. OK!!

Now about Premium Beautiful sesuai utk wanita selepas bersalin. Kiranya sesuai untuk wanita berpantang..
WHY? WHY? WHY?

Ha ini jawapannya....


  1. Mengeluarkan angin dalam badan
  2. Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
  3. Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
  4. Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
  5. Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
  6. Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim
  7. Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
  8. Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
  9. Menghilangkan stretchmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung
  10. Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
  11. Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)
  12. Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
  13. Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
  14. Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
  15. Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik




Masih xpercaya.. Meh lihat contoh meh (nak letak gambar sendiri mmg x la kan. sbb I xkawen lagi apatah mengandung apatah bersalin. I pinjam gambar leader I yang very hot) *sukeee*


waktu kak salha tgh pregnant
 after 2 weeks deliver
 after 1 month pakai Premium Beautiful
dan lihat beliau sekarang!!! ternyata hebat bukan Premium Beautiful ni!!

And 1 more if you guys bersalin secara ceaser pun boleh pakai. Dont worry :D

Sebabnya... Premium Beautiful ni ada sistem cangkuk yang kemas yang tak akan jadi halangan untuk di pakai selepas pembedahan. So adanya Far Infrared Rays (FIR) yang ditenun sulam dalam PB, akan membantu wanita yang ceaser ni dapat menyembuhkan luka pembedahan dengan cepat. Hebatkan. Malah you guys can wear after 2 weeks pembedahan atau lebih :D

Namun,if kesan ceaser masih belum pulih, you guys can wear only Waist Nipper first.

Dengan adanya Far Infrared Rays (FIR) yang ditenun sulam dalam Premium Beautiful, ia membantu mempercepatkan penyembuhkan luka pembedahan. Even boleh dipakai selepas 2 minggu pembedahan atau lebih.



Kesimpulannya..wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.

Ha...? Hebat x? Hebat kan Premium Beautiful ni... Bagi mendapatkan kesihatan yang berpanjang apa salahnya memberi peluang pada diri sendiri untuk mencuba kan..

Berminat??? Contact Me muniiera@gmail.com   or fill up the form kat tepi blog sebelah kiri anda :D

  ♥MA♥

What is Premium Beautiful

Assalamualaikum and Hi Guys;

Premium Beautiful sebenarnya adalah corset yang terdiri dari 3 bahagian iaitu:

  1. Long Bra (Coli panjang)
  2. Long Girdle (Seluar dalam panjang)
  3. Waist Nipper (Bengkung)

Set Lengkap Premium Beautiful


 Macam mana bentuk dan ciri-ciri dia?

Ciri - ciri :
  1. No 1 Superbrand FIR Corset
  2. Lifetime Warranty
  3. Teknologi dari Jepun, US, German & Taiwan
  4. Far Infrared Ray (F.I.R)
  5. Pengiktirafan Persatuan Pakar Chiropractic America
  6. Fabrik Akwatek & Akwadyne
  7. Kuasa Regangan 360
  8. DIrekabentuk 70% untuk Kesihatan dan 30% untuk Kecantikan

What is Far Infrared Ray FIR??
Far Infrared Ray is one of the ‘good’ energy wave that comes from our Sunlight. Unlike the ‘bad’ waves such as Ultraviolet & Microwaves which is harmful if exposed to, FIR can provide positive effects and is proven to be beneficial to humans. In recent years, FIR has also been widely accepted as alternative therapy for various diseases.
* Related readings – http://www.farinfraredmedical.org/ | http://www.farinfraredhealth.com/farinfraredtherapy.html
Magic of PB:
  1. Memperbetulkan pengaliran darah
  2. Meningkatkan kadar metabolisme badan
  3. Memulihkan sistem pernafasan
  4. Menghalang pembiakan sel kanser
  5. Membentuk badan & postur yang baik
  6. Fabrik yang lembut pada kulit
  7. Membantu membersih toksin dari darah
  8. Selesa & sesuai dipakai sepanjang hari
  9. Merapatkan hubungan intim suami isteri
Cancer menyerang 4 daripada 5 wanita seluruh dunia. Prevention is better than cure ladies, with the hectic life we are living in now, how far can u take care of ur self? Premium Beautiful has infra red that can prevent from spreading of cancer cells. Great Manufacturing Product award from Ministry of Health is not for nothing. Please dont opt for 'cheaper' brand. U worth more than just 'cheap'
*copyright  from Lilred 

Info Produk :

Long Girdle

  1. direkacipta untuk bentuk rahim
  2. sesuai untuk ibu bersalin untuk menaikkan semula rahim
  3. sesuai juga yg masih mencuba untuk mendapatkan zuriat...membetulkan kedudukan rahim
  4. menghapuskan dan mencegah cyst dan fibroid
  5. renda di bahagian kaki juga mengandungi infrared untuk memecahkan lemak

Long Bra

  1. cup depan berbentuk pyramid untuk pengaliran udara
  2. di tengah cup- boleh mengubat pedih ulu hati
  3. menganjalkan dan membentuk payudara supaya 'penuh' dan 'bulat'
  4. perut - kurangkan lemak


Waist Nipper

  1. tetulang beefungsi membantu masalah tulang belakang
  2. suntikan FIR paling banyak dalam tetulang bengkung
  3. boleh mengubat jaundice baby ( balut baby instead of cara tradisional jemur)
  4. demam - balut untuk turunkan suhu
  5. sakit kepala dan migraine
  6. juga boleh digunapakai untuk kaum lelaki - mengecilkan perut dan menguatkan tulang belakang




Its a Lifetime Warranty..anything happens with your corset its under warranty ok ... :D


vaaa vaaa vaaaa I'm impressed!!! :0

And guys here I share the summary of the most common testimonials:

  • Perfect Corset for brides to be and to wear it with the Wedding dress. A perfect pair made in heaven.
  • For post-delivery and while in confinement period, a perfect modern ‘Bengkung’ and ‘Barut’ as compared to the traditional ones.
  • Best solution to relief and provide support for back-pain and slip disc.
  • Help patients cyst and fibroid.
  • Return the stretched-mark skins back to its normal tone.
  • Alleviate asthma attacks
  • Firm and shaping breast and buttocks

For FREE trial, consultation or special offer(s).
Contact Me Now!






Name:




Email Address:




HP Num:




Question(s):







Love;
♥MA♥

25 September 2011

Premium Beautiful plus Herba Maharani insyaALLAH will help you getting pregnant.

Assalamualaikum and Hi Guys;

Yes my dearest friend. Tajuk di atas bukan tipu-tipu. InsyaALLAH berkat usaha,pemakaian yang betul serta pengambilan Herba Maharani akan membantu anda mendapatkan zuriat, insyaALLAH akan menjadi kenyataan..

Ini ada bukti antara pelanggan yang happy setelah usaha untuk mendapat zuriat sendiri berhasil dengan memakai set Premium Beautiful ni.

Testimoni 1

Testimoni 2


Testimoni 3
see betapa gembiranya setelah ikhtiar mereka mebuahkan hasil Happy kan.. :D

Meh lihat khasiat Premium Beautiful ni :-
  1. Premium Beautiful mengurangkan dan seterusnya membersihkan cysts dan fibroid dalam ovari yang diketahui banyak menyerang wanita terutama wanita berumur 40 tahun ke atas.
  2. Premium Beautiful membantu menyeimbangkan hormon estrogen dan progesterone, FSH, LH.
  3. Dengan hanya memakai Premium Beautiful, kedudukan rahim adalah lebih stabil, kukuh, dilindungi dan disokong penuh sebagaimana fungsi bengkung ketika dalam pantang malah lebih baik lagi!
  4. Apabila rahim dalam keadaan baik, peluang untuk conceive adalah lebih tinggi!
  5. Sebenarnya kegemukan dan lebihan berat badan memang mengganggu hormon dan menjejaskan peluang untuk concieve.
  6. Boleh menyelesaikan masalah period yang tak konsisten.
  7. Mengurangkan masalah period pain.
  8. Premium Beautiful juga berkesan untuk menguatkan kembali otot rahim selepas bersalin.
  9. Boleh mengurangkan masalah keputihan.
Ini pula sedikit info mengenai Pil Maharani (Beijing TongRenTang Te Zhi Bai Wan):-

  1. Menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utamanya.
  2. Produk Keluaran Beijing TongRenTang- TongRenTang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun- Merupakan pembekal tunggal ubat-ubatan kepada kerabat Maharaja semasa Dinasti Qing
  3. TongRenTang Te Zhi Bai Feng Wan diperakui sebagai “Produk Terkenal di China” pada tahun 1994
  4. Diiktiraf sebagai “Spesis Ubat Herba yang Terpelihara” pada tahun 1998
  5. Mendapat pengiktirafan Halal oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association, Badan Islam Luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM).


Fungsi-fungsi:

  1. Melancarkan peredaran darah
  2. Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid, menyembuhkan senggugut.
  3. Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)
  4.  Rawatan helba (naturally) yang menggalakkan kesuburan wanita
  5. Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan- meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan
  6.  Menyerlahkan wajah berseri dan awet muda
  7.  Merupakan ubat gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa berpantang-menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dengan cepat.
  8. Kepada yang belum berkahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, kelancaran haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma dengan kelancaran darah keseluruh badan dll.
  9.  Merupakan 'ubat seks' untuk wanita, kenikmatan luar biasa kepada kedua belah pihak..(menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat, sehingga suami boleh teringat-ingat sang isteri)
  10.  Bagi wanita yang hampir monopous, ia menguatkan tulang, menguatkan daya tahan badan dari penyakit..

Premiun Beautiful dan Pil Maharani adalah gabungan yang terbaik bagi mereka yang sudah lama kepinginkan zuriat. Even though I'm not married yet I truly can feel bagaimana kosongnya sebuah family tu tanpa zuriatkan. Lagipun anak- anak adalah penyambung zuriat dan pembawa rezki kepada sesebuah rumahtangga.

InsyaALLAH dengan ikhtiar dan usaha mana tahu ianya berbuahkan hasil :D. Walaupun kat luar sana banyak teknologi terkini dan canggih2x untuk dapatkan zuriat ni tapi itu semua memakan kos yang agak mahal dengan turun naik hospital semua... Dengan Premium Beautiful hanya beli sekali seumur hidup.. :D

Apa-apa pun kita usaha ye. Segala Qada' dan Qadar adalah ketentuan Allah yang Maha Esa.


Jika anda berminat boleh email muniiera@gmail.com atau tinggalkan je komen di sini dan letak sekali email anda nanti saya akan hubungi anda secepat mungkin :D

Love;
♥MA♥

Johnny English Reborn

Assalamualaikum and Hi Guys;  


 cerita ini adalah awesome!!! you guys takkan rugi apabila pergi menontonnya!! Trust me!! Sungguh betul kelakar!! Ater Mr Bean yang berlakon harus la kannnn kelakarnyaaa.. terbahak2x.. ok pegi ke wayang berdekatan segera!! NOW PLEASE!!!


♥MA♥

22 September 2011

Quotes of the day

-General George S. Patton : "I do not fear failure. I only fear the 'slowing up' of the engine inside of me which is pounding, saying, 'Keep going, someone must be on top, why not you?'."

Munirah Abd

21 September 2011

Wordless Wednesday #4


anak x classmates. kus semangat. muka rayyan ni dah sama ngan muka KAKAK!!

Modus Operandi Perompak Pagar

Assalamualaikum and Hi Guys;


Siapa pem'follow' sejati blog yang tak seberapa ni pasti pernah baca tentang entry I almost kena ragut depan pagar rumah.

Yang tak pernah baca boleh baca entri yang bertajuk Perhatian Rakan-Rakan Perempuan

Ok dah baca dah. 

Ni nak citer another story yang almost the same ngan my story. But this is truly worst punya!!!

Kisahnya begini, on monday my officemate ni balik ke rumah dia waktu lunch hour. And masa tgh merehatkan minda kat rumah dia macam dengar bunyi motor berhenti depan rumah beliau. So beliau ingat ianya adalah posmen. (If I was there pun akan igt posmen!) 

Suddenly dia dgr jiran dia menjerit hoi hoi. So my friend ni jenguk cam dah kelam kabut kat depan rumah dia. N nampak her neighbour cam nak kejar org tu!!

Yes,kawan kawan...perompak bermotor itu berjaya merampas handbag neighbour officemate I tu. Dan yang paling worst adalah, perompak tu masuk kereta sambil acukan pisau minta serahkan handbag ok!!!!!!!

Kejadian berlaku setelah neighbour ni bukak pintu pagar dan kembali pada kereta beliau utk masuk kan kereta ke dalam rumah. Dan neighbour ni mmg dah check dah kiri kanan tiada org keliling yang mencurigakan..Ntah mana muncul apek tua tu ntah!! Oh yes!! Again!!! Apek tua yang macam middle age!! And I'm pretty sure ianya adalah apek yang sama nak ragut kita hari tu!!!

For your information, neighbour ni dah buat macam2x security tau, like matikan enjin n tutup kereta while open the gate. And letak handbag kat bawah kaki semua. But bukan hari dia kan. dah nak jadi. tak sempat nak kunci pintu apek tu dah masuk dalam kereta terus acukan pisau!! Biadap!!!

So rakan2x di luar sana berhati hati ye. Remind to myself again!!

Kalau boleh buat back up handbag. So kalau apa-apa hulur je handbag yang xde apa2x. Tapi letak la something dalam bag tu like sampah sarap(surat khabar lama) bagi bag nampak cam berisi (heheh pandai nasihat diri sendiri xbuat lagi :p). Sbb xkan la dia nak bukak bag tu jam jam tu kan. Melainkan perompak biadap tu particular nak check bagai. Oh itu melampau biadap la tu!! Dah mencuri ada hati nak check2x lagi. Lempang satu das!!

Kawan-kawan sekitar Ipoh watch out ye. Apek middle age ni cam dah ubah modus operandi dia since ramai org report kena ngan apek ni time 5.30pm-6.30pm(time I kena dulu!!!). Now dia bekerja dalam waktu lunch hour!!!

Pelik la polis ni dia ronda guana?? kalau dah ronda ronda xkan xdpt tangkap gak? ada buat kerja ke tak ni? makan gaji buta? tak? ha kalau tak buat kerja!! 



  ♥MA♥

16 September 2011

Selamat Hari Malaysia

Assalamualaikum and Hi Guys;


Selamat Hari Malaysia, 
Malaysia Tanah Air ku yang tercinta

kepada generasi muda;
Sila jaga negara tercinta ini dengan elok elok.Please please please jangan di biarkan ianya di jajah lagi
Sayanglah negara kita ini.Syukur la atas nikmat yang di berikan oleh Allah kepada kita yang masih di beri peluang untuk bernafas di muka bumi ini.

lots of love
 ♥MA♥

14 September 2011

DIY Bin Cage For My Hammies

Assalamualaikum and Hi Guys;

Berjaya membuat sangkar untuk my little hammies.
Ianya berjaya haruslah dengan bantuan Motokar Kelisa.
Tanpa bantuan beliau mana mungkin aku pandai main drill drill ni..

Mari kita lihat hasilnya











Menarik bukan?
Bin Cage ini khas untuk anak2x dari batch yang pertama.Wahh batch pertama kata kau. hahaha
For batch kedua tunggu besar nnti kakak buatkan another bin cage ye..

Bin cage ni mudah sikit sebabnya xde la mengotor sangat habuk2x . Kalau guna sangkar jaring mereka ni suka kuis kuis kasi keluarkan habuk habuk. Ni abah ngan mak diorang mmg dok dalam sangkar. Dok kemas sapu2x la habuk yang diorang kuis kuis terutama mak hamster tu. haihh.. sambil kemas sambil aku bebelkan dia. macam la paham kannnn.. :p

Kos untuk menyediakan bin cage ni in total adalah RM120.00. itu pun sbb ada barang yang dah ada cth cam rumah kuning tu mmg aku dah lama beli tapi xberapa nak guna sgt. wheel mereka pun guna je yg lebih2x aku beli dulu. yang tambah baru dlm tu terowong,bekas makanan,ngan toilet diorang utk letak pasir. pastu ada lagi la barang2x lain and of course termasuk bin tu :D

Apa-apa persoalan just leave a msg ok.

  ♥MA♥

12 September 2011

Masak Lemak Tempoyak Udang & Cendawan

Assalamualaikum and hi guys

Woahh aku nak bangga ni!!
Hari ni berjaya masak juadah berbuka lauk yang tak pernah mimpi aku nak masak!! Aku masak juadah seperti tajuk di atas (^∇^)
Serius wei siapa kenal aku kenal la yang aku adalah sgt tak reti buat2x keje dapur ni!!

Tapi since duk ipoh ni n pernah duduk ngam housemate yang super rajin masak membuatkan aku rasa nak blaja masak. (tapi dtg mood malas mmg aku malas!!)

Dan nak berterima kasih pada ummi yang telah me'wajib'kan aku utk beli buku masakan ni..!!! (#^.^#)
Buku ni mmg byk membantu setiap kali masak wajib ada ni!! Kalau x aku LOST!! (`_´)ゞ

Hasil masakan aku waktu makan berbuka tadi adalah SODAP ar hahah (kasi can weii aku puji diri sendiri)

Tu ada lebih agi tu.masak lebih sbb esok aku flexi blk lewat. Balik lewat comfirm aku pemalas piang nak masak. Hahahah


Love
Munirah Abd


11 September 2011

Minyak Enjin Super Miracle Plus yang HEBAT!

Assalamualaikum and Hi Guys;

Ni nak share barang baik ngan korang ni. Pasal minyak enjin yang mmg super hebat!!
Saya dah guna sbb tu la saya kata hebat.
Hebat dari segi apa?
Dari segi penjimatan yang super banyak!!!!!
Ini terbukti masa saya balik raya hari tu.

Usually balik negeri sembilan umah opah kat johol kalau dari banting. Minyak kereta mesti akan jatuh 2 bar. tapi kali ini balik hanya jatuh satu bar sahaja!! Hebat bukan!!

Sgt-sgt puas hati. Bawak kereta pun rasa smooth je.
Dan yang best part adalah xperlu lagi nak panaskan enjin pagi2x buto.
Hehehe saya mmg jenis akan panaskan enjin sblm pergi kerja. :D

OK bebel panjang dah ni.
Baca bawah ni tentang produk dari korea ni :-

Produk Terbaik dari Korea Yang Pertama di Malaysia
150,000KM Tanpa Tukar Minyak Enjin

Lindungi Enjin Kereta Anda
Jimat Wang
Jimat Masa
Jimat Minyak
Peluang Menaja Pendapatan Lumayan

Super Miracale Plus (SMP)
Tiada Tandingan
Tiada Bandingan
Sayangi Kenderaan Anda Dengan Menggunakannya

Jadilah Yang Terawal
Bersama Menuju Pucak Kejayaan
Daftar Segera Bersama di


Kalau korang masih tak paham boleh tinggalkan komen kat bawah ini.
Takpun korang just email je kita k muniiera[at]gmail[dot]com



  ♥MA♥

Smurf yang smurf

Assalamualaikum and hi guys ( ´ ▽ ` )ノ

Saya sudah tonton THE SMURF movie
Oh my smurf.. Haih kecomelan yang sgt sgt comel!! Gerammm (^_-)


(google image)

Saya mmg peminat the smurf since kecik agi. Sbb ni kan karakter kartun dulu2x. So I think 80's baby familiar la ngan the smurf yang biru ni.Tapi kan ari tu sblm puasa and masa bulan puasa kat tv3 ada cartoon the smurf hari ahad if I'm not mistaken la. :D

Kalau dulu time kecik2x ada mainan the smurf now main game the smurf lak..

Saya install the smurf game dlm ipod je . Yang syioknya game ni even xde internet connection pun still leh main agi..dia cam virtual village punya game cuma ni style the smurf. (^∇^)




Ok korang semua

I Smurf you ... Mmmmmuuahhhh

Sesapa yg yak tgk agi movie ni.Pergi tgk tau selagi ada kat wayang tu


Smurf;
Munirah the smurfette (((o(*゚▽゚*)o)))

09 September 2011

Si bapa yang hebat

Assalamualaikum & hi guys

Saja cuba-cuba

Assalamualaikum & hi guys

Sajo je nak cuba2x apps yg baru install dlm ipod ni. Hehehe

Ok try upload gambar raya kasi tgk kalu (^_^)


06 September 2011

Hamster Ku Beranak Lagi

Assalamualaikum and Hye Guys

Alhamdulillah beranak agi si induk ni. 8 ekor sekali gus. °˚˚ºo(•̃͡-̮•̃͡) hέhέhέ (•̃͡-̮•̃͡)oº˚˚°

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.