26 July 2011

Ulangtahunnya Semalam

Assalamualaikum and Hi Guys;


Terima kasih korang atas ucapan ulangtahunnya(speakang indon kooo.. hahah)

Aku doakan semoga ALLAH merahmati hidup korang semua ye..

Sayang la korang semua. Peluk erat erat

Someone posted this video on my wall. Dan ianya adalah sangat comel.

So aku nak share ngan korang semua :D




masih capek dengan family trip ke Jakarta Bandung. Ada kelapangan waktu akan di kongsi bersama korang semua ya. :D

  ♥MA♥

22 July 2011

Hari ini terbang ke luar

Assalamualaikum and Hye Guys

Now tgh tggu di pintu T13 utk terbang ke Jakarta. \(^o^)/ then will heading off to Bandung!!

The whole family members are on this trip!! Happy!!

Love;
Munirah Abd
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

20 July 2011

Domain Name

Assalamualaikum and Hi Guys;

No more utaraselatan.blogspot.com
No more muniiera.blogspot.com
But its muniiera.com

ok ini domain lama dah ni. dulu set up kat kat wordpress sewa server bagai. But now amik domain name. Rasa amat leceh nak handle 2 blogs in 1 time :D . But if you guys  type muniiera.blogspot.com pun still redirect to the same blog then akan nampak kat url bar akan bertukar kepada muniiera.com

ok enjoy your stay dlm blog saya. itupun kalau enjoy. saya enjoy :p




♥MA♥

19 July 2011

Saya suka July

Assalamualaikum and Hi Guys;

Saya suka Julai.
Saya cintakan Julai

Tahun ini punya Julai saya suka. Pendek cerita setiap tahun punya Julai saya suka sgt sgt :D

Tapi pada 9th Julai dah tercemar bulan Julai yang di cintai. Ah persetankan itu.
Bukan main point pun!!


Apa-apa pun Julai babies adalah awesome!!

Now you get my point?????? Nope??

Derrrrrrr


♥MA♥

18 July 2011

X Housemate Mendirikan Rumahtangga

Assalamualaikum and Hi Guys;

Hahaha boooo yaaaa ini entry basi sudah. Who care!!! Nak gak UP!! ngegeg

Tahniah Zila & Daud
Cepat2x make babies(amik ko plural!! :D) Harap rumahtangga kalian berkekalan hingga ke akhir hayat AMIN



♥MA♥

Induksi

Assalamualaikum and Hi Guys;


Kawan-kawan baru yang awesome!


2 minggu attend kursus Induksi Umum dan Khusus di JB.
Byk pengalaman dan ilmu baru yg di pelajari.
most of the participant kursus ni terdiri daripada lecturers from polytechnic and community college :D
Harap lulus ujian induksi itu. AMIN



Kursus induksi ni WAJIB bagi yang menjawat jawatan AWAM. Dan ada ujian ye. Harus LULUS untuk dapat pengesahan jawatan dalam sektor awam ni. So really hope SAH. Then leh proceed naik pangkat :D

Psst: Anda suka pakai HENNA aka INAI. Anda akan mendirikan rumahtangga tidak lama lagi tapi masih tidak tahu mana nak dapatkan perkhidmatan HENNA? Apa kata cuba #FEMINABRIDAL More info di sini ye kawan kawan FEMINA BRIDAL

♥MA♥

17 July 2011

Harry Potter Terakhir

Assalamualaikum and Hi Guys;


Finally its end!!
Terima kasih JK Rowling atas cerita magic yang super awesome!
Saya membesar bersama cerita anda.
Ending film yg saya suka juga!!!!

InsyaALLAH ada rezeki dan jika masih ada lagi di panggung will watch it again in 3D!! :D


Psst: Grab #DavidArchuleta limited discounted concert tickets + album & u'll be humming to his tune in no time. #MilkADeal For more info : David Archuleta So if korang peminat tegar David Archuleta why not kan try dapatkan tiket itu.



♥MA♥