19 June 2011

Best "AYAH" in the world

Assalamualaikum and Hi Guys;






♥MA♥

09 June 2011

KIK

Assalamualaikum and Hi Guys;



Syukur Alhamdulillah kumpulan kami dapat tempat ke-3 :D
next week 15hb-16hb kami akan ke Penang untuk konvensyen KIK antara Poli la
doakan kami tau


  ♥MA♥

08 June 2011

Wordless Wednesday #1

Assalamualaikum and Hi Guys;








  ♥MA♥

06 June 2011

Proses Gigi yang terkini

Assalamualaikum and Hi Guys;




Can you imagine now I'm wearing the RUBBER BAND!!

Kalau nak makan kena bukak!! Dah abis makan pasang balik!!
Pergh menguji tahap kesabaran paling maxima!!

1 day 1 rubber band. Kiri dan kanan.
So ko nak tido pon kena hadap pakai.
Rungsing kalau gigi aku lasak time tido tertelan kang camno? haha
Kalau x cantik gak gigi aku ni xtau la nak kata apa :(

Comfirm aku kurus dengan pemakaian rubber band ni.
Ater ko igt aku rajin bukak pasang. Ah malas. Xpe la berlapar. Haih
Lagipun skang ni aku rasa aku punya tahap ketembaman adalah sangat melampau!
Over gila!!!


What is rubber band?
Often called "elastics", rubber bands are used to provide special forces to your teeth. These forces cannot be achieved with archwires alone and require excellent patient cooperation.
Wanna know more about part of braces you are welcome to visit this site  HERE 




  ♥MA♥

05 June 2011

Quotes of the day

Assalamualaikum and Hi Guys;





♥MA♥

04 June 2011

Surat untuk LATS

Assalamualaikum and Hi Guys;


Dia dah pergi.
Mati di atas tapak tangan ku ini.
Aku tau dia tgh sakit. Tapi aku tak sempat nak bawak g vet sbb kursus 2 hari berturut xdpt nak ngulor sat

Dear Lats;
Maafkan kakak sbb xbawak Lats pergi jumpa vet awal2x. Kakak sedar lats sakit pun sbb kakak pelik tgk lat macam xbermaya.Kakak bersihkan mata lats yang sakit. Kakak asingkan lats dari lilo(semakin ganas betina tu). Hari rabu (1.06.2011) kakak asik jenguk lats je. Kakak risau. Nak bawak g vet malam2x macam xde yang bukak. Xde ikhtiar langsung kakak ni kan :( . Akhirnya tepat jam 11.00++ kakak angkat lats yang dah tercungap2x seolah-olah susah nak bernafas. Kakak angkat lats dan letak dalam telapak tangan kakak. Kakak cium lats. Kakak bagi lats minum. Lepas minum lats mcm tarik nafas panjangggggg. Kemudian 3x tarik nafas terkejut-kejut. Lats akhirnya kembali kepada pencipta. T___________T
Lats kakak rindu lats. Sebab lats sangat aktif. Lats suka main dalam bola. Lilo xsuka main. Lilo skang semakin lasak. Tak tau la mengandung ke tak tu. Kakak xnak carik pengganti lats buat masa sekarang. Lats sentiasa di hati kakak. Kakak sayangggg lats sangat2x. 


Lats dalam bola bermain dengan Pretty dan Tom. 

*Pretty dan Tom adalah kucing jiran. Dan terima kasih Bai atas gambar ni. Gambar Lats yang terakhir.


Love;
 ♥MA♥

01 June 2011

Manusia lahanat yang tiada hati perut!!

Assalamualaikum and Hi Guys;


Tgk berita TV3 barusan tadi.

Berita pasal campak bayi dari atas flat yang masih bertali pusat!!!

Hangin aku dgr!!

Woi manusia lahanat!! 


Alang2x ko bunuh budak yang xberdosa tu kan asal ko xbunuh je sekali diri ko tu! 

&^$%^&*(())#@@#%

kalau dapat tangkap manusia lahanat tu elok di sula pastu rejam kat khalayak awam.pastu kasi gelek ngan lori tayor besar!! Tapi siapa la kita nak hukum dia kan. Biar dia nnti akhirat sana ko tunggu la balasan ko tu manusia xberperikemanusiaan langsung!!!!

  ♥MA♥