01 December 2011

Why do you need Premium Beautiful?

Assalamualaikum and Hi Guys;

PREVENTION IS BETTER THAN CURE

Semua orang tau ayat di atas. Everybody are familiar with it. tapi adakah kita mengamalkannya? I am very sure tak ramai pun yang mengamalkan title di atas!! Believe me bebeh. I dah kenal dengan ramai orang. Semuanya bila dah sakit baru nak terngadah baru terhantuk adoiiiiiiiiiiiii sakit. Bila sihat tak nak plak mencegahnya.. Hurmm

Ada tu pandai pulak pakai aging cream setiap malam sebab tak mahu berkedut di muka.. erkk.. 

Oh its the same thing ppl. Bumi ini bulat macam bola. Pusing pusing we are in the same boat rupanya :D Got it what I mean?

So berbalik pada tajuk entri di atas Why do you need Premium Beautiful?

Siapa yang tak nak cantik? Semua orang nak cantik. bak iklan apa ye tak igt "KECANTIKAN ADALAH HAK MILIK SEMUA" seee HAK MILIK SEMUA!! So maknanya semuaaaaa orang nak cantik kan. tapi harus di ingat kita bukan saja mahu CANTIK DI LUAR malah mahu juga CANTIK DI DALAM :D

oleh itu dengan adanya PREMIUM BEAUTIFUL yang sudah cukup hebat di lengkapi FIR TECHNOLOGY dapat membantu anda menjaga kesihatan dengan cara  MENCEGAH dan MERAWAT. cool huh...


But.......oh no there is a BUT... most of people are tooooooo much concern about the price. Barang MAHAL and the result of course la MAHAL sayang..

OH DARLING,
I know there is a few REASON from others who are not willing to pay RM2000++ for your own set of PREMIUM BEAUTIFUL.come I tell you the reason  WHY you still need it?


  1. "mahal sangat la" : if PREMIUM BEAUTIFUL can cure you from CANCER, you can SAVE RM100K or MORE of medical bill for CANCER treatment di mana termasuk la dengan surgery,chemotherapy,fisiotherapy,radiotherapy.. (byknya treatment T________T)
  2. "hubby tak bagi beli" PREMIUM BEAUTIFUL is not for yourself my dear. It also helping your marriage life. I tak tau how to describe it. But friend of mine yang dah berkahwin told me her husband said "lagi sedap" hahahaha seriously I cant imagine it. :p So married people I know you understand what I mean 
  3. "tunggu budget" : Where there's a will, there's a way. You are the one who plan your budget, and you will set the priority. So, what say you? handbag,shoes and clothes mahal mahal dan cantik cantik  dulu ke or your health?? Apa guna barang-barang tu semua kalau dah terlantar sakit xdpt nak guna T_T, please protect yourself first my dear.
  4. "takde duit" : my dear, besides cash, you can paid by instalment. kalau mampu beli designer/branded stuff, why don't you spend some on PREMIUM BEAUTIFUL for your own health.
  5. "Xpe ,I boleh diet/exercise" : oh dear. It is a BIG LIE!! Trust me. Setiap hari dok ungkap ungkap ungkap..but hows the progress? SLOW.. or maybe hangat hangat tahi ayam saja.. ok with PREMIUM BEAUTIFUL, boleh burn up the calories more as it increase your metabolism rate. So you can have your ideal body shape without exercise and diet.Only discipline ourself by wearing it for 8hours/day dan jangan lupa minum 8 gelas air sehari.
  6. "I xkawen lagi/I'm not a mother yet" : dah gemuk baru terkial kial nak cari alternatif untuk kurus. jangan begitu. takmo takmo.. :p I yang kurus pun pakai sebab nak dptkan body curves yang mabelessss.. Hey, I should get my perfect body curves right before I'm getting married/pregnant supaya nanti my future husband berpuas hati dengan I dan akan bertambah sayang sayang sayang. (rujuk point 2) hahaha . Hey, did you know PREMIUM BEAUTIFUL also can improve your fertility...  :D
  7. "body I ok je..hubby pun xkisah" : yes dear, I know your husband mmg tak kesah. tapi dalam hatiiiii mesti dia nak tgk isteri yang cantik pandai jaga badan (especially woman yang dah pregnant dan badan tak turun turun) tell me.. lelaki mana yang tak mahu isteri cantik.INSIDE AND OUTSIDE.. lelaki mana yang tak kembang kuncup bila berjalan dengan isteri yang badan maintain walaupun anak 5!! Of course diorang akan kata tak kesah sbb mahu jaga hati. sayang bini babe.. But once, you are in shape again..then you will notice that he will be more into you.. :D
  8. "malas pakai sbb rimas and ketat sangat xleh bernafas" : kalau semua benda dalam dunia ni pun you MALAS. sampai bila bila pun la MALAS. nak bangun malam buat susu anak pun MALAS agaknya.. hiks.. NAK SERIBU DAYA.. TAK NAK BERIBU RIBU RIBU ALASAN 

Baca dengan minda dan perasaan yang terbuka. I'm here for helping you guys. Kamu yang tentukan keputusannya. Keputusan di tangan anda. :D and you know where you can find me 



love; ♥Munirah Abd♥