16 November 2011

Malaysia Paling Ramai Obes?

Assalamualaikum and Hi Guys;


Ni berita gembira ke berita duka ni?
TERTINGGI DI ASIA TENGGARA!! yeahhhhhhhhh or naaaaaaaaaaaayyyy


gambar hiasan dari KOSMO

xperlu nak bangga ye dengan ramai obes ni? tapi mmg xmustahil pun.. Malaysia kan SYURGA MAKANAN!! dengan makanan berlemaknya...dengan makanan manisannya.. perghh SYURGA SYURGA.. ada ke negara yang boleh tandingi makanan kat MALAYSIA ni?? hiksss...

bagaimana penyelesaiannya.. hanya dengan exercise sahajakah? No nehi nehi..
cara pengambilan makanan tu kena ubah ye adik adik kawan kawan sayang sayang.. ubah tebiat makan tu dulu kemudian kita ubah yang lain pula.. kalau xnak ubah juga?

ok ada je alternatif lain..

YES!! of course la pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL  dan juga mengambil LACTOLITE secara teratur..

Xpercaya ker dengan hanya memakai corset PREMIUM BEAUTIFUL dan minum LACTOLITE boleh kurang kan berat badan? Bukan sahaja boleh kurangkan berat badan malah boleh dapat shape idaman serta kesihatan pun makin bertambah tambahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sihat. insyaALLAH .. dengan syarat pemakaian yang berterusan. :D

Meh nak share satu testimoni org yang pernah boleh di katakan obes la jugak..


Dulu semasa kahwin berat badan 70 kg tetapi selepas beranak 3 dgn konsisten korset Beutiful dan lactolite , sekarang berat badan dah turun 15 kg dan menjana income berpuluh ribu sebulan hasil dari bisness ini ! Tahniah CDM Ayu !!!  - Siti Rohana Yusoff -
 Ha... CHECKMATE!!

Selain dapat kesihatan dan kecantikan yang di idamkan dapat juga tambah income, bukan satu dua ratus. but puluhan ribu fuhhh..... HEBAT!!! :D

Oleh itu pilih sekarang. Mahu kehidupan sihat dan cantik...
Atau masih lagi mahu berbangga dengan tubuh badan  yang OBES atau lebih di kenali sebagai GEMUK!!

nak tau u guys OBES atau GEMUK ke tak.. ha kat sebelah sidebarI sediakan BMI CALCULATOR ni. sila check ye dan perhatikan diri anda sendiri either under weight,normal or OVERWEIGHT

Majulah kesihatan buat negara kita yang tercinta ini. :D

Call me now for FREE CONSULTATION AND TRIAL FITTING PREMIUM BEAUTIFUL
013-4409774 
muniiera@gmail.com

love;
♥Munirah Abd♥

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*