26 September 2011

Sesuai untuk wanita selepas bersalin

Assalamualaikum and Hi Guys;

Kisah kehebatan Premium Beautiful lagi. Oh please... I'm too excited to share with you guys. Benda baik mengapa perlu kita simpan2x. Not good :(

Jadi ada baiknya kalau kita dah tahu kita share. OK!!

Now about Premium Beautiful sesuai utk wanita selepas bersalin. Kiranya sesuai untuk wanita berpantang..
WHY? WHY? WHY?

Ha ini jawapannya....


  1. Mengeluarkan angin dalam badan
  2. Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
  3. Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
  4. Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
  5. Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
  6. Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim
  7. Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
  8. Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
  9. Menghilangkan stretchmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung
  10. Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
  11. Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)
  12. Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
  13. Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
  14. Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
  15. Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik




Masih xpercaya.. Meh lihat contoh meh (nak letak gambar sendiri mmg x la kan. sbb I xkawen lagi apatah mengandung apatah bersalin. I pinjam gambar leader I yang very hot) *sukeee*


waktu kak salha tgh pregnant
 after 2 weeks deliver
 after 1 month pakai Premium Beautiful
dan lihat beliau sekarang!!! ternyata hebat bukan Premium Beautiful ni!!

And 1 more if you guys bersalin secara ceaser pun boleh pakai. Dont worry :D

Sebabnya... Premium Beautiful ni ada sistem cangkuk yang kemas yang tak akan jadi halangan untuk di pakai selepas pembedahan. So adanya Far Infrared Rays (FIR) yang ditenun sulam dalam PB, akan membantu wanita yang ceaser ni dapat menyembuhkan luka pembedahan dengan cepat. Hebatkan. Malah you guys can wear after 2 weeks pembedahan atau lebih :D

Namun,if kesan ceaser masih belum pulih, you guys can wear only Waist Nipper first.

Dengan adanya Far Infrared Rays (FIR) yang ditenun sulam dalam Premium Beautiful, ia membantu mempercepatkan penyembuhkan luka pembedahan. Even boleh dipakai selepas 2 minggu pembedahan atau lebih.



Kesimpulannya..wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.

Ha...? Hebat x? Hebat kan Premium Beautiful ni... Bagi mendapatkan kesihatan yang berpanjang apa salahnya memberi peluang pada diri sendiri untuk mencuba kan..

Berminat??? Contact Me muniiera@gmail.com   or fill up the form kat tepi blog sebelah kiri anda :D

  ♥MA♥