25 September 2011

Premium Beautiful plus Herba Maharani insyaALLAH will help you getting pregnant.

Assalamualaikum and Hi Guys;

Yes my dearest friend. Tajuk di atas bukan tipu-tipu. InsyaALLAH berkat usaha,pemakaian yang betul serta pengambilan Herba Maharani akan membantu anda mendapatkan zuriat, insyaALLAH akan menjadi kenyataan..

Ini ada bukti antara pelanggan yang happy setelah usaha untuk mendapat zuriat sendiri berhasil dengan memakai set Premium Beautiful ni.

Testimoni 1

Testimoni 2


Testimoni 3
see betapa gembiranya setelah ikhtiar mereka mebuahkan hasil Happy kan.. :D

Meh lihat khasiat Premium Beautiful ni :-
  1. Premium Beautiful mengurangkan dan seterusnya membersihkan cysts dan fibroid dalam ovari yang diketahui banyak menyerang wanita terutama wanita berumur 40 tahun ke atas.
  2. Premium Beautiful membantu menyeimbangkan hormon estrogen dan progesterone, FSH, LH.
  3. Dengan hanya memakai Premium Beautiful, kedudukan rahim adalah lebih stabil, kukuh, dilindungi dan disokong penuh sebagaimana fungsi bengkung ketika dalam pantang malah lebih baik lagi!
  4. Apabila rahim dalam keadaan baik, peluang untuk conceive adalah lebih tinggi!
  5. Sebenarnya kegemukan dan lebihan berat badan memang mengganggu hormon dan menjejaskan peluang untuk concieve.
  6. Boleh menyelesaikan masalah period yang tak konsisten.
  7. Mengurangkan masalah period pain.
  8. Premium Beautiful juga berkesan untuk menguatkan kembali otot rahim selepas bersalin.
  9. Boleh mengurangkan masalah keputihan.
Ini pula sedikit info mengenai Pil Maharani (Beijing TongRenTang Te Zhi Bai Wan):-

  1. Menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utamanya.
  2. Produk Keluaran Beijing TongRenTang- TongRenTang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun- Merupakan pembekal tunggal ubat-ubatan kepada kerabat Maharaja semasa Dinasti Qing
  3. TongRenTang Te Zhi Bai Feng Wan diperakui sebagai “Produk Terkenal di China” pada tahun 1994
  4. Diiktiraf sebagai “Spesis Ubat Herba yang Terpelihara” pada tahun 1998
  5. Mendapat pengiktirafan Halal oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association, Badan Islam Luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM).


Fungsi-fungsi:

  1. Melancarkan peredaran darah
  2. Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid, menyembuhkan senggugut.
  3. Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)
  4.  Rawatan helba (naturally) yang menggalakkan kesuburan wanita
  5. Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan- meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan
  6.  Menyerlahkan wajah berseri dan awet muda
  7.  Merupakan ubat gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa berpantang-menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dengan cepat.
  8. Kepada yang belum berkahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, kelancaran haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma dengan kelancaran darah keseluruh badan dll.
  9.  Merupakan 'ubat seks' untuk wanita, kenikmatan luar biasa kepada kedua belah pihak..(menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat, sehingga suami boleh teringat-ingat sang isteri)
  10.  Bagi wanita yang hampir monopous, ia menguatkan tulang, menguatkan daya tahan badan dari penyakit..

Premiun Beautiful dan Pil Maharani adalah gabungan yang terbaik bagi mereka yang sudah lama kepinginkan zuriat. Even though I'm not married yet I truly can feel bagaimana kosongnya sebuah family tu tanpa zuriatkan. Lagipun anak- anak adalah penyambung zuriat dan pembawa rezki kepada sesebuah rumahtangga.

InsyaALLAH dengan ikhtiar dan usaha mana tahu ianya berbuahkan hasil :D. Walaupun kat luar sana banyak teknologi terkini dan canggih2x untuk dapatkan zuriat ni tapi itu semua memakan kos yang agak mahal dengan turun naik hospital semua... Dengan Premium Beautiful hanya beli sekali seumur hidup.. :D

Apa-apa pun kita usaha ye. Segala Qada' dan Qadar adalah ketentuan Allah yang Maha Esa.


Jika anda berminat boleh email muniiera@gmail.com atau tinggalkan je komen di sini dan letak sekali email anda nanti saya akan hubungi anda secepat mungkin :D

Love;
♥MA♥