06 November 2009

Phobia 2

Salam;


1st of all thank you Nuffnang for the free tix!!
yeahhh..hahah free tix utk menonton Phobia 2
even this movie not in my list untuk di tonton tapi ok lah kan
as long as FREE!!
how  dapat free tix nie??
sonang je..
reply twitter message Nuffnang by reply them the keyword and the url blog.simple as that kann..
so rajin2x la ye bertwitter kalau nak free tix ni..hehhe
tapi ini pun secara kebetulan je ni..
skang ni aku perasan la kan lebihan ticket dari nuffnang je dia akan suh reply message then letak keyword..pastu dpt tiket free kalau kita cepat reply message twitter tu.hehe ke mmg nuffnang ada peruntukkan utk twitter punya user yang juga berdaftar dekat nuffnang n ada blog.hurmm curious di situ??
takpelah takyah pening2x pk as lon as free
n after this kawan2x jika ada nampak message nuffnang dlm twitter suh reply message bagai semua kan..cepat2x buat..mana tau rezeki ada
dan lepastu rajin2x ye follow up..
jgn jadi macam ada org tu kan...igtkan dia xdpt tapi sebenarnya dapat
ha kan dah rugi dah..hehhehe

anyway about this movie
truely speaking la..memandangkan ini citer xde dlm my list nak tgk
so for me its not sooooo great & not soooo sooo but its OK la
nak review lebih2x boleh x?? tapi ala-ala light la
if perasan poster tu ada 5 gambar berlainan kan
ohh yeah mmg ada 5 cerita yang tiada kaitan antara satu sama yang lain
n permulaan ceritaa yang macam apa-apa
yang macam apa-apa pun selubung ngan shawl tatap selubung
oh yes I am a bit penakut bila tgk citer seram!!
n I need shawl or kain for tutup my face
n oso help me to bite that kain or shawl!!
iyaaa aku kalau takut mmg nak gigit gigit..so before I bite someone
better aku bite kain kannn...hehehe
By the way aku suka the last part..citer yang terakhir
ianya adalah berbentuk kelakar seram.
ngekek ngekek para penonton gelak tgk part citer last tu
termasuk aku ok..part ni dah kurang nak tutup2x muka da..


ok ok enuf review xleh nak kasi banyak2x
nnti jadi spoiler plak..

with ♥ ;

05 November 2009

Rantai Klasik atau Vintage

Salam

Photobucket


Photobucket


sgt vintage kan
sgt cantik kan
oh beli rantai ini tidak sekali package dgn beybear ok


lepas ni nak carik apa lak ek yang berkaitan kamera??
anyone suggestion please

with ♥ ;

04 November 2009

Another kawan mendirikan masjid

Salam;

Photobucket
Hafiz yang dah jadi bapa sudahh
comel kan Damia :D

Photobucket
heheh bersama Damia
waaaaaaa pegang Damia ni agak nervous wei!!
yelah anak kawan kan..

Photobucket
3 anak dara yang sabar menanti teman :p

Photobucket
Nizam yang sengal hahahha

Photobucket
yeahhh kami bersama pengantin. ini adalah majlis perkahwinan Fazrul dan pasangan
Fazrul ni aku kenal since tadika lagi.
haihh Fazrul nampak cam budak budak je kann
hahahha cam xcaya je dia dah kahwin :p

Anyway Selamat Pengantin Baru Fazrul
Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat :D


with ♥ ;

03 November 2009

Amalan Hidup Sihat

Salam;

venue:court badminton di Shah Alam

Photobucket
amacam ada gaya tak
:p sekian lama tinggalkan bidang sukan
last bersukan adalah sekolah menengah
tapi kalau main badminton ni paling last..
if i'm not mistaken adalah pada tingkatan 2 or 3
so boleh agak la kan setelah sekian lama xbersukan kan kepancitannya agak terselah
eventhough aku hanya main pukul2x je..
ater xbawak kasut so ada org tu xbenarkan aku main kat court
dah nak last2x baru kasi main itu pun main pukul2x je..sedih kan :(

Photobucket
org itu bersama adik lelaki menjadi pasangan bergu
mereka gilir2x main..main sampai penat :p

Photobucket
dengan champion..
yeahh she's always the champion!!
ini Syira..kenal kan?? my bff zaman sekolah until now
sgt hebat main badminton :D
look at me..eee muka pancit :p

Photobucket
the girls yang ada pada malam itu

Photobucket
n the boys :D


actually ini adalah aktiviti yang biasa di lakukan oleh budak-budak MU club
memandangkan orang itu adalah sangat aktif
jadinya sekali sekala aku join lah sometime
alang2x BFF pun memang nak main n minta temankan
jadi aku pun join..heheh

selalunya aku kurang skit join aktiviti org itu
bukan apa..kadang2x cam bosan sbb xmain kan..
dok melangut gituuuuuuuuu je..huh
tapi kali ni dapat main yeahhhhhhhhhhhhhhhhh

oh rindu nak bersukan lagi..hahaha

with ♥ ;

02 November 2009

This Is It : What Say You?

Salam;




last week Saya ada mention yang akan menonton citer This Is It kan
ceritanya adalah superb!!
seolah2x kita pergi melihat konsert MJ's!!
serius tidak tipu!!
jika anda betul2x meminati MJ's pergi pergi sekarang untuk menonton!!
pasti tidak rugi!! :D
sila baca review Muhammad Hanif tentang documentari tersebut
It is a great review by him..I know Muhammad Hanif..
dia hayati citer itu dan best nahh dia akan bagi review terbaik punya :D

Bawah ni pula saya pinjam dari posted wall Putri for me
Putri adalah big fans MJ's
salah satu sebab tgk MJ's last week is because of her
her birthday is just around the corner
so ini adalah birthday present for her la konon :p

I believe Micheal was rather a magician because he made the world to love him. People around the world loved him no matter if you are Muslim, Christian, Hindu, Jewish or whoever you just love him.He's song haihh sangat evergreen,from 80's but till now masih boleh dengar lagi kan ..never out of trend ... We miss u moonwalker

This is It:Its really going 2 b a hell of a concert.Sadly his gone 2 soon 2 Soon!He was awesome,d musicians were awesome esp d girl with electric guitar(shes 2 cool),the stage & effects arghh 2 much words 2 say.I wish I was 1 of d dancer or props that involved in this concert.He really inspired me esp in love with our planet and whale of course =O.Equal with each other etc..semua jari up ,semua star dlm dunia saya bg


Photobucket

with ♥ ;
Bulan Bintang