30 April 2009

Bila nak kahwin??

title atas tu kan..
selalu bebenor org tanya aku tau!!
penat tau nak jawab mengapa aku xkahwin lagi!!!

sila baca alasan aku ini dgn penuh khusyuk dan faham ye..

Pertama

Za'im: Kakak bila ko nak kahwin?
Aku: Lambat agi..asal??
Za'im: Mmmm..xde arr..ko kahwin lepas aku SPM ye!!!
Aku: Knapa lak akak kena kahwin lepas ko SPM??
Za'im: Aku xnak ada anak buah masa sekolah..Nanti diorang panggil aku paksu..rase tua dowww..
Aku: (gelak keh keh keh)

Kedua

Kawan: Bila nak kahwin??!!
Aku: Tunggu braces bukak!!
Kawan: Oooo ok..

Ketiga

Aku: U, bila kita nak kahwin ni??
Hanif: Tunggu duit kita cukup ye..kata nak buat yg *grand.
Aku: Aah kan..kita dah la cucu sulung both side..xkan nak buat ala-ala jemput org makan mee hoon je kan..

So kesimpulan dari 3 alasan kukuh tu..(kukuh ke??)
Korang dah boleh paham la kan napa la aku xmo tunang/kahwin lagi..
Tapi kalau alasan yang sebenar...semestinya braces!!
kasi bukak ini besi baru kahwin!!!
xmo arr kahwin pakai besi agi!!
nnti gambar kurang cantek arrrrrrrrr...namo2x..hehehhe

dan juga biarlah keadaan ekonomi aku dan hanif stabil dulu..
ni masih agi tercungap2x..dah nak pk kahwin2x ni..
kang dah kahwin kang lain lak kena pk..
so apa2x hal kasi bernafas sempurna dulu..
ada jodoh xkemana kan..........

jadi doakan lah kami ye
agak perhubungan kami ni berkekalan hingga ke jinjang pelamin..

*grand dlm erti kata lain adalah sempurna yeeeeee..dan tidak terlalu nak membazir sgt lah..buat sekadar yg terbaik gitu....xmo lah kahwin buat2x pinjaman ni!! dah la belajar buat pinjaman...xkan kahwin pun nak berpinjam agi...haippp..no no no..

jadi jangan lah bertanya lagi bila aku nak kahwin!!! tauuuuuuuuuu
rimas dah dgn soklan ni!!


Munirah Abd
Banting, Selangor
MY
muniiera@yahoo.com

2 jemputan

Photobucket

Photobucket

2 jemputan daripada classmate masa kat politeknik dulu..
tapi sayangnya aku xdpt nak attend....sedihnyaaaaaaaaaaaa...

xpe..insyaALLAH akan ada something utk mereka nnti..

Tahniah buat Suzi & pasangan serta Ija & pasangan..
Moga kalian berbahgia hingga ke akhir hayat..


tak aci wei korang kawin dulu..
kata nak bagi aku lepas dulu!!
haipppppppppppppppppppp....


Munirah Abd
Banting, Selangor
MY
muniiera@yahoo.com

29 April 2009

Destinasi??

Photobucket
5 tiket 1 Destinasi

cant wait!!!!


tp cuti xapply lagi ni!!??

Munirah Abd
Banting, Selangor
MY
muniiera@yahoo.com

Happy Birthday Umi


To one who bares
the sweetest name
and adds the pleasure
not the gain
who shares my joy
and cheers when sad
the greatest friend
I've ever had
long life to her
for theres no other
can take the place
of my dear mother

Happy Birthday Umi
We love you soooooooooooooooooo much!!!
big hug from us to you!!!!!

Photobucket
umi yg gorgeous :ascii:


*credit Mr.Google

**aku letak post ni atas sekali utk hari ni..

Munirah Abd
Banting, Selangor
MY
muniiera@yahoo.com