31 July 2008

Chewing Gum!!!

apa-apa jela si papa ni buatkan..:blur:





hahah dia dok buang chewing gum dok lekat kat kasut dia..


harus Malaysia ni haramkan aje kan chewing gum ni..
ye lah kotor la..nak makan pun makan je la..:respect:
lepas penat chew tu buang la kat tong sampah..
b4 buang bungkus guna pembalut baru buang..

ni lah kan tabiat rakyat Malaysia..
yg jadik mangsa pun rakyat Malaysia+foreigner..
:bebel:


hehehe korek pa jgn xkorek!!:mockery:

mood::reading:

29 July 2008

Tuam

hehe benda itu ialah mmm..apa ntah namanya..:blur:
:xtaoo:aku pun xtao...yg pasti kegunaannya utk menuam
:sleep2:mlm tadi aku sengugut arr..
so auntie buatkan benda ni kasi tuam perut aku!!


mood::dizzy:

Apa ini??

korunk tau x ini apa:blur:? jawapan utk ni xde hadiah..heheheh:mockery:
mood::smoke:

28 July 2008

Congratulation Syida!!!

Smalam aku g kenduri kahwin classmate aku!
Ni classmate SMKTD..time fom 3!!!
Nama dia Syida Zulia..hubby dia kalau xsilap nama Fairuz kut..:ntah:
Tahniah ye!!:kawin:
Moga berkekalan hingga ke anak cucu..hehehe

Dulu aku penah citer kan kawan aku Hafiz kahwin!!!
Time Hafiz kahwin aku dok rase macam kahwin main2x je..
But dis time mmg aku rase kahwin betul2x..
Tp ade skit kelakar arr yg happen time majlis dia ni!!
no need to mention here la..heheheh

Apa-apapun congratz again to both of u!!!!!!:pompom:

lepas ni sapa lak nak kahwin!!
Sila-sila jemput aku..aku pasti dtg..kalau xde hal la!!!:lol1:


ini lah dia Syida Zulia
wif her husband
pelamin yg cantek..
warga xSMKTD yg hadir..hehehe
Aizul,Upik,Syira,Syida and aku..
Cam biasa segala baju tudung termasuk kasut aku di taja oleh ahli keluarga aku!!
Maksudnya..aku pinjam baju n tudung angah!! hahahha...
kasut aku rembat umi punya!!
hahaha
Upik,Syira and aku..kitorang tgh wat xtivit pompuan dlm kete ni...
Xtiviti apa?? ishkk ada laaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mockery:

mood::devilishgrin:

Kipas

apa yg berlaku ngan kipas ini??









































































eeeeeeee kipas ni hempuk kepaa aku..
jatuh atas kepala aku time aku tgh syok2x iron tudung..
memang hampeh tol la..
nasib aku x pening sgt lepas kena hempap dek benda alah ini!!
tp skang masa taip n3 ni aku pening yg amat!!!! hadoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kejadian berlaku semasa aku tgh siap2x nak g "suprised party"!!
mood::dizzy:

27 July 2008

the presents

from Muhammad Hanif and Syira
korunk tau kan ini apa..so xyah kenal kan
eh benda ni kan ada dlm 24 wish list aku tu..hahahah
satu sudah tertunai!!!:cool1:
hahhaha..xtau apa motip Muhammad Hanif bagi benda ni..
nak suh aku cerah cam anak cina tu ker?? hahahah

betul ker ini jenama Erra Fazira ??
this is from Syira...

A million thanks utk Muhammad hanif & Syira 4 da presents!
sayang korunk berdua!!! hehehhe
Muhammad Hanif cam biasa cinta lebihla utk u!!!:love2::love2:
:hoooray:
mood::inlove:

picture "suprised party"

mamat2x secret recipe yg semangat giler nyanyi!!:guitar:
siyes wei aku terkejut time ni!!! plus aku MALU!!!


sesi potong kek konon!!:cake:
bagi Muhammahd Hanif potong..aku fail skit potong kek ni!!
doakan kami cepat sampai jodoh ye!!! hiksss:kawin:

anak cina ni comel..kitorang hulur kek kat dia..hehehe
mata aku sembab kan?? haha nampak sgt beza anak melayu anak cina!!
gelapnya aku!!!
close up skit muka anak cina ni..hehehe..comel kan..
kira penyeri majlis jemputan..cheeehhh wahhh
:smoking:master mind "suprised party"
aku ngan syira..assistant master mind ni!!:cool2: heheheni la mamat yg aku xkenal..rupanya kazen Muhammad Hanif..
Akmal Saufi namanya..awat tutup mata lak tu!!
Akmal,Syira and aku..Thanks korunk!!!!

walaupun 4 org je.."suprised party" korunk ttp bes di hatiku!!
aku tetap kenang sampai bila2x...
wahhh gitu kan...heheee
:hoooray:

mood::woooh: