31 May 2008

siblings

bad sister tul ak ni..@satu
@soalboleh plak aku confuse birthday adik aku Muhammad Za'im
wahhh i'm bad sister!!! bukan setakat confuse!! aku lupa ok!!!
"sorry Mat,akak bukan sengaja lupa..akak bz sikit jer!!!"
"nnti akak tebus belikan jersey Arsenal k!!!"
hehehe..nasib baik dia xemo lepas aku kol tadi!!@sengihnampakgigi
huh Muhammad Za'im nak emo..xmacho la beb!!:snow24:


dia lah satu2xnya adik lelaki kami!!@sederhana

Happy Belated Birthday
Muhammad Za'im Abdullah

eh..nak wish congratz kepada my alang Mardhiah Abdullah
dapat matriks for 2 years!!
tp tidak ketahuan lagikan tempatnya..

"ngeee..apa kes wei kasut hitam yg beli hampir 2jam!!!"

apa-apa pun my dear alang..
pk elok2x before decide nak buat apa ok!!
this is for ur future!!!


mood::anongnangyari:

28 May 2008

class+psm??

hurmm since this week aku kena bawak laptop bersama ke kelas 3P..
ni smua di sebabkan PSM yg masih lagi belum menyettel..
tp xde la buat byk mana pun..buat yg mana mampu..@sengihnampakgigi
xtau buat aku tanya apek sblh aku tu...
@soalas usual dia sentiasa buat blur-blur ngan aku..
n ayat blur dia "apa yg berlaku" "apa itu" "maksud?"
eghh..sengal tol..
peduli hapa aku ngan ayat n muka blur kamoo tu kan..aku nak tanya gak!!
sapa suh kamoo lebih pandai dari aku!! ahaha..
apa2x pun Terima kasih la ye incik Tong, kamoo ada gak tlg seskit!!@fikir

@garuesok nak tunjuk apa ni kat supervisor???

wei wei..my new mouse..
pink color!! @nggaya
peminat pink sila jeleskan diri anda pd mouse ini!!@adil
saya tao ramai peminat pink di luar sana!! huhuhuh

yes ni la meja ku di dalam kelas..
poyo x..lantak la poyo ke apa ke??
asalkan keje jln..:anoto:
(eh ada mouse pink la kat tepi tu!)


jgn salah paham ye..lepas buat lab session baru aku usik psm aku..
before tu aku buat ye sgala latihan dlm module!!
jgn igt aku xblaja lak utk 3P ni..@ketuk
aku sekeh sapa yg pk bukan2x!! muahahhahaha!!!

mood::lamagawa:

25 May 2008

Tagged!!

Tagged again by Cik Melati
Tagged kali ni pasal@hensem "Umur yang saya ingin kembali"

mmm...tanpa perlu pk panjang la kan..
of coz lah tyme umur 16thn
y?? mmm..no need to share la ??@takbole
@ketukyg pasti pasal zaman persekolahan la..
so itu saja la..hahahah@sengihnampakgigi

so next person yg aku nak tag sapa??
nak ikut cik melati arr dia tag 5 org je..
so aku pun nak tag 5 org je!!



@nggayaOk..Sekian Terima Kasih

mood::sweaty:

24 May 2008

xoxo

Happy Birthday Masturah Abd
my youngest sister yg sgt BEST!!
smua adik2x kakak pun BEST!!!
huhu sbb slaloo dgr cakap kakak!!@ayuk
terutama adik la!!! hehehe
(ayat baik punya!!!):devilishgrin:
So,To lovely Adik Masturah..
Smoga panjang umor & murah rezeki!!
Gud Luck for SPM!!
I know you can do it..chaiyookk2x
Shayang adik...mmmuahhhhhhhhhh@cium
(erkk present postponed ek..ehehe...@sederhana)


eh today oso Birthday my Maksu!!!
Happy Birthday Maksu!!
Love u soooo much!!!
mood::astig:

23 May 2008

PASS

video


erkk...aku upload video ni after got permission from HER..
& she said YES..
(hope xde misunderstood about this video ok!!)

then here you go..:woooh:
huhu video nie taken tyme Beach Party ari tu..

@sakiterrr..'guane' ni next week my supervisor nak tgk system..
tp..xbuat lagi ni..oh mi!! @gigilgue bakal jadi 'org gila' ngadap system after this..
huarghhh i dont like diz situation!! sgt tensyion ok!!
sakit otak bakal melanda xlama lagi!!!!@tensyen
@fikirmaybe will be starting tonite!!!(boleh ker??)


so,darling!! u shud be ready for this situation ok!!
but i know u have been prepared all the tyme!!



p/s: Muchacha!! Ku pn lulus juga..@narihehehe sonok2x..tp 2 test lagi tak tau lah macam mana!!@garu

mood::anoto:

21 May 2008

Flickr

:snow21:Before this aku ada mentioned pasal FP aku yg 'bangang' tu kan!!!
Now secara rasminya aku tukar photo album aku dr FP ke Flickr..
Huh puas ati aku!! kalau dkt FP aku upload one by one kan..@ketuk
(mmg arr blh upload skali byk tp kan kena pilih 6 keping je!!)
@marahdah arr skang makin lembab giler nak upload pic kat FP tu..
by using Flickr aku boleh upload sekali byk by one click ok!!!@fikir
tp ada gak kelemahan Flickr ni..@sombong
sebulan aku di benarkan upload sebanyak 100MB per month..
(cam biasa kalau nak lebih bosar kuar arr pulus!!)
NVM..asalkan speedy je bila aku upload pic byk2x!!

So secara rasminya kawan2x sekalian..
FP aku tutup ye..tp still leh bukak tinggal kenangan!!
Sila2x ke Flickr ok kalau nak tgk photo album aku!!!

Goodbye FP
Welcome Flickr

ehem..ehem..perasan x ada icon baru tu!!
chomel kan..ye aku tau chomel.. nak gak ker??
cam biasa lah g ke blog incik blogmenjerit yer!!

:inlove:Sekian Terima Kasih


p/s : kawan2x aku dah upload piccas Beach Party ari tu kat Flickr. tp sikit je la..sbb dah penuh 100MB for this month(most picture yg aku upload dr camera Razif..sonang xyah edit..hehehe)..next month aku upload lagi k!! (mengikut kerajinan)

mood::bm:

19 May 2008

Beach Party of BITS

walla walla..@raya
on 17-18 May 2008 telah berlangsungnya our class party for 3 BITS!!
sgt serunak mcm 'guntang' ok!!
memory ber'party' di pantai xkan kami lupakan sampai bila-bila..
insyaALLAH.. ~
ada beberapa aktiviti yg telah di sediakan oleh pihak penganjur
ballon paint,forward chaining,water passing n byk lagi arr
(x igt arr nama game tu!!)
beside games ada gak aktiviti mandi manda..
waahhh..seronok2x pelbagai 'kuak' telah di'show'kan oleh budak2x ni
'kuak' yg plg femes 'kuak ikan kap' (di ajar oleh Zainal si Ikan Emas)
ada gak 'kuak cacat'@fikir,'kuak anjing lemas','kuak panik' & mcm2x lagi
kalau nak tahu lebih lanjut psl 'kuak2x' ni sila hubungi Master Razif!!
hahahhaha..dia master of kuak!! @sederhana

malam kemuncak kitorang of coz lah barbeque!!
byk makanan sampai xlarat nak sumbat dah!!
smua makanan sgt sodap hingga menjilat jari!!@star

b4 balik ada mini konsert (karaoke lerr!!)@rindu
byk gak arr bakat terpendam oleh bdk2x BITS!!
huhuuh..so kesimpulannya we all sgt enjoy!!
Thanks to our penganjur yg sgt bersusah payah utk jayakan aktiviti ini!!
So guys sila enjoy piccas2x di bawah..

Other piccas nnti ok..Ak bengang ngan FP ak ni..lembab giler!!
Now nak try flickr lak..kalau lembab gak..cari lain agi!!:snow16:


p/s: sila klik pada pic utk kejelasan gambar ok!!:puppyeyes: